Butiker & Öppettider

Avvikande öppettider

Just nu har en del butiker avvikande öppettider, vi hoppas på förståelse för detta. Kontakta gärna den butik du vill besöka för aktuell öppettid.

ÖPPETTIDER

kulan_icon

Mån-Fre

10:00 – 18:00

Lördag

10:00 – 15:00

Söndag

Stängt
small_willys_2

Mån-Fre

08:00 – 21:00

Lördag

08:00 – 21:00

Söndag

09:00 – 21:00
apoteket

Mån-Fre

09:00 – 19:00

Lördag

10:00 – 15:00

Söndag

Stängt
systembolaget3

Mån-Ons

10:00 – 18:00

Tors-Fred

10:00 – 19:00

Lördag

10:00 – 15:00

Söndag

Stängt
eh

Mån-Fre

09:00 – 19:00

Lördag

09:00 – 17:00

Söndag

10:00 – 16:00
Sakura Sushi-2

Mån-Tors

11:00 – 20:00

Fre-Lör

11:00 – 21:00

Söndag

12:00 – 19:00

BUTIKER

Apoteket Kulan
Apoteket erbjuder ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och hälsotjänster. Vi vill förebygga ohälsa, förbättra användningen av läkemedel och arbeta för sunda levnadsvanor.

www.apoteket.se

Dressman
Dressmann är Nordens största modekedja för herrkläder. Dressmann erbjuder ett komplett sortiment, med allt inom baskläder och herrmode.

www.dressman.se

Kicks

KICKS är Nordens ledande kosmetikkedja med ett brett sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Idag finns totalt ca 250 butiker i Sverige, Finland och Norge. På KICKS arbetar skönhetsexperter samt utbildade makeupartister och hudterapeuter. Allt för att du ska få den bästa hjälpen när du handlar.

www.kicks.se

H&M
Välkommen till H&M, din shoppingdestination för kläder. Vi erbjuder mode och kvalitet till bästa pris, alltid med hållbarhet i åtanke.

www.hm.com/se

KappAhl

Hos KappAhl hittar du moderiktiga och prisvärda kläder för alla tillfällen, som dessutom både känns bra och ser bra ut. Vi erbjuder kläder till dam, barn och herr – med god kvalitet och passform. Hos KappAhl får du råd och tips om hur du bär upp din stil och hur du kan kombinera och matcha dina plagg.

www.kappahl.com

Lindex
Lindex är en av Europas ledande modekedjor med inspirerande och prisvärda modekoncept inom dam-, barn- och underkläder för modeintresserade kvinnor.

www.lindex.com/se

Systembolaget
Vi förnyar vår sortiment varje månad för att tillfredsställa alla smaker. Om du funderar på vilket vin eller öl som passar bäst till din mat så är du välkommen in till oss så ska vi hjälpa dig!

www.systembolaget.se

Träningslagret

Träningslagret är ett friskvårdscenter som sätter kunden i centrum. Du och ditt välbefinnande betyder allt för oss.

www.traningslagret.com

Smarteyes

Smarteyes är en optiker för dig som vill ha designade glasögon av hög kvalitet till attraktivt pris. Vi vill göra det enklare för dig att uttrycka din personlighet och variera din stil. Därför har vi attraktiva priser på våra glasögon. Och du har mer än 1000 bågar att välja mellan. Boka synundersökning hos våra legitimerade optiker i butiken eller direkt på Smarteyes.se. Välkommen!

www.smarteyes.se

Jon & Jonna
Jon & Jonna är en klädbutik med upp till 12 olika klädmärken – för både tjejer, killar, dam och herr.

East Asian Market
East Asian Food är din pålitliga livsmedelsgrossist inom import och export av asiatiska varor. Med över 30 års erfarenhet har vi lyckats bli en av landets ledande livsmedelsgrossist av asiatiska varor, direktimporterade från Asien.

Synoptik
Hos Synoptik hittar du kvalitetsoptik som alla kan ha råd med. Vi har en mängd olika glasögon inom
ett brett prisspann. Vi har såväl välkända varumärken som Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Gucci, Marc
Jacobs, Oakley och Michael Kors, som egna prisvärda bågar. Våra utbildade glasögonstylister hjälper
dig att hitta bågar som passar just dig och våra kunniga legitimerade optiker tar hand om din
ögonhälsa.

Välkomna till butiken i Galleria Kulan.

Tel:  0586-19228
E-post: 521@synoptik.se
www.synoptik.se

Sakura Sushi

Välkomnande Sakura Sushi Bar mitt i hjärtat av Karlskoga. Här serverar vi god och nyttig Sushi, Sashimi eller Maki. Slå dig ner i en av de sköna barstolarna och avnjut en fräsch Sushi eller något annat gott. För dig som är i farten kan du självklart även beställa din Sushi, Sashimi eller Maki som take away

Bergqvist Sko

Välkommen till Bergqvist Sko i Karlskoga. Familjeägda Bergqvist Skor AB, grundat 1904, driver 24 skobutiker från Falun i norr till Malmö i söder och är med detta en av den svenska skobranschens mera betydande företag. 17 av våra butiker heter just Bergqvist Skor och har ett sortiment som vänder sig till hela familjen med ett stort antal av branschens allra starkaste märken i sortimentet

www.bergqvistskor.se

Dream Beauty

På Dream Beauty erbjuder vi dig nagelvård, fotvård och i framtiden hårvård och
fransförlängning, ansikte spa  i Karlskoga.

I våra exklusiva nagelsalonger erbjuder vi det bästa inom professionell nagelvård – vi har över 10 års erfarenhet och arbetar med marknadsledande material som den unika enstegsgelén från kända märke, som ger ett fantastiskt resultat samtidigt som behandlingen tar mindre tid än de flesta är vana vid.

Våra erfarna nagelteknologer hanterar både material och teknik med stor skicklighet. Du får naglar och allt annat som blir vackra, hållbara och känns naturliga. Börjar du tröttna på de franska och naturella naglarna designar vi. Vi har upp till 100 olika designar för er som gillar det.

Salongen vore inte komplett om vi inte kunde erbjuda något även för dina fötter. Medan du bekvämt lutar dig tillbaka i en massagestol tar vi väl hand om dina fötter och tånaglar.

Välkommen till våra salonger!

Espresso House

Espresso House erbjuder en personlig upplevelse med premiumkänsla, från baristornas hantverk och vårt Specialty Coffee till ett vänligt välkomnande i en unik och mysig atmosfär.

Willys

Hos oss hittar du alltid bra mat till låga priser. Det gäller oavsett om du är på jakt efter finmat till helgen eller riktigt prisvärd vardagsmat.